Nieuwbouw

Het is een aantrekkelijk vooruitzicht: waarschijnlijk in de loop van 2023 verlaat de Lispeltuut het huidige hoofdgebouw en dependance en betrekt de school een splinternieuw gebouw in Vroonermeer Noord. Hier kunnen we al onze ideeën over modern onderwijs in praktijk brengen.

Lees verder
Sluiten

Nieuwbouw

Kinderen die op hun niveau instructie krijgen en daarna uitwaaieren over een ‘leerplein’ om alleen of in groepjes opdrachten uit te voeren. Het nieuwe schoolgebouw gaat ons helpen om kinderen nog meer in hun kracht te zetten.

Doorgaande lijn

Het stelt ons ook in staat om een Integraal Kind Centrum (IKC) te worden. In een IKC stemmen kinderopvang en basisonderwijs hun pedagogische visie en aanpak op elkaar af. Daardoor worden opvang, opvoeding, onderwijs, zorg en ontspanning één samenhangend geheel en kunnen kinderen van 0 tot en met 12 jaar zich in een doorgaande lijn ontplooien.

Belangrijke stap

In een omgeving van rust, regelmaat en veiligheid wordt maatwerk nog meer de norm. Met de nieuwe Lispeltuut zetten we een belangrijke stap naar de toekomst, waarin onze leerkrachten ‘talentbouwers’ zijn en kinderen leren om hun eigen en elkaars talenten te zien en elkaar gaan helpen om die meer in te zetten.

De nieuwe Lispeltuut

Meer weten over de nieuwbouw? www.denieuwelispeltuut.nl